« Overzicht vacatures

Medewerker Klantenservice (15-24 uur)

Werkzaamheden

Wij zijn op zoek naar een medewerker klantenservice die voor meerdere aan ons gelieerde bedrijven kan worden ingezet. Het zwaartepunt zal hierbij liggen bij een aantal bedrijven die zich bezighouden met het online zoeken naar huurwoningaanbod op basis van zoekopdrachten van haar klanten.

De werkzaamheden bestaan in hoofdzaak uit het adequaat beantwoorden van vragen die via het online contactformulier of per e-mail binnenkomen. Dit zijn voornamelijk vragen van klanten en potentiële klanten. Deze vragen komen binnen via een online systeem en worden daarin ook afgehandeld. Een groot gedeelte van de vragen zijn "standaard" vragen en kunnen dan ook vaak via "standaard" antwoorden eenvoudig en snel via het systeem worden beantwoord. Er zijn echter ook vragen bij die, naast een gedegen basiskennis, een goede portie logica en creativiteit vereisen. Tevens kun je ingezet worden voor klantenservice werkzaamheden voor een aantal gewone- en casual datingwebsites. Hierbij ben je naast klantenvragen ook verantwoordelijk voor het controleren van nieuwe inschrijvingen, omschrijvingen en foto’s.

Eisen en wensen

Je werkt graag met computers en met mensen, vaak tegelijk. Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie waarbij je klantcontact hebt opgedaan. Denk aan een baan als receptionist, callcenter medewerker, hospitality etc. Je bent servicegericht en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede en correcte beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je beheerst de Engelse taal op basisniveau. Verder ben je leergierig en blijf je graag op de hoogte van acties, nieuwe functionaliteiten en updates van de sites. Je draagt actief verbeterpunten aan ter verbetering van de klantbeleving. Daarnaast heb je goede affiniteit met internet en computers en een "technische" basiskennis op dat gebied zodat je bijvoorbeeld termen als "ip-adressen", "cookies", "cache", "browsers" kunt vertalen in een duidelijke uitleg naar de klant. De websites opereren 24 uur per dag en ook klantvragen kunnen op elk moment van de dag binnenkomen. We zoeken in beginsel een medewerker voor een vast aantal uren (3-4) per dag tijdens kantooruren. Bij afwezigheid van andere collega’s kan er ook een beroep worden gedaan om bij te springen op andere tijden en dagen. In overleg zou op termijn een uitbreiding van het aantal uren ook mogelijk kunnen zijn.

Aanbod

  • Uitdagende werkzaamheden met ruimte voor eigen creativiteit
  • Samenwerken met leuke collega's in een jong en informeel team
  • Bedrijfslunch, massage en leuke extra's
  • Werktijd bespreekbaar (15-24 uur)
  • modern en licht kantoor aan de Kerkenbos te Nijmegen, dit wordt je nieuwe werkplek

Informatie en solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie mail dan je CV en motivatiebrief naar hr@amazingbits.nl